TOP

Els millors blogs!

En aquest article he de de botar els millors blogs de 4t de la ESO, dos de la meva classe i dos de l'altra.

El primer blog de la meva classe és el de la Mariona Rogado de 4t B de la ESO i que tracta sobre caminar. L'he triat perqué és una gran manera de fer esport i que un gran nombre de gent practica. Jo també el practico diariament.Si el voleu visitar aneu AQUÍ.
El seu logo és aquest:


Un altre blog que m'agrada molt i que és de la meva classe es en del Roger Prats que tracta sobre un tema molt important: l'agricultura. Per mi aquest blog és molt interessant ja que tracta de la vida al camp i que ho practica molt poques persones i al mateix temps molt important per a les nostres vides.
Si volu visitar el seu blog aneu AQUÍ.
Aquest és el seu logo:



L'altre blog que he triat ha sigut el de l'alumne de l'altra classe Lluís Guillem Mendoza que tracta sobre la musica. L'he triat perque crec que es un element molt important a les nostres vides ja que et fa alegrar el dia. També l'he triat per la frase que ha ficat que m'ha impactat molt: " Música, escolta el ritme".
Si voleu visitar el seu blog aneu AQUÍ.
I aquest es el seu logo:





I per últim el blog que he triat ha sigut el de l'alumne de l'altra classe: el de'n Robert Torrent. Aquest l'he triat perqué crec que els videojocs és un bon objecte per distreure't i a part t'ho pots passar d'allò més bé.
Si voleu visitar el seu blog podeu anar AQUÍ.
I aquest es el seu logo:



1 comentarios:

Publicar un comentario

Datos personales