TOP

Què, com i perquè he de fer aquest blog!

Jo sóc un alumne de l'institut JOSEP VALLVERDÚ situat a la capital de la comarca de les Garrigues: Les Borges Blanques. Durant una temporada el professor de l'assignatura d'informàtica ha decidit crear un blog sobre la nostra afició i que jo com podeu veure l'he fet de la pesca.
Durant aquest període de temps haurem de fer diferents articles com per exemple fer una enquesta, posar enllaços dins d'un text, fer un video practicant el nostre hobby... dins de molts altres, i que ja anireu veient al cap del temps.
També farem anar molts programes com el gimp, de doogledrive, el slideshare... etc.
Estaria bé que de tant en quant visitessiu aquest blog perquè sempre en pots apendre alguna cosa.
A sota d'aquest text surt una imatge on es pot veure una mica de què anira una mica el blog, els temes de què tractarà, els titols dels articles...

Aquí teniu una imatge on sexplica esquemàticament una mica de que anirà tot.

4 comentarios:

  1. salutacions Oscar,he vist el teu blog,soc en Setmanes de surfcasting.es,bona iniciativa,procurare seguirte,encara que lo meu es el surfcating.

  2. Si vols em pots pasar l'enllaç del teu blog.GRACIES

  3. Cap problema.

    http://setmanes-surfcasting.blogspot.com.es/

  4. Per cert,no estic massa posat en el tema de blogs i forums,pero no se veure en el teu blog hon poder formar part dels seguidors.
    El foro de surfcating.es es un molt bon llog on informarse d'aspectes de la pesca,pero sobretot del surfcasting.Hi ha molt bona gent i sense divismes(enterats).
    Disculpa la meva ortografía,el catalá es la meva llengua pero soc dels que varem estudiar en l'altra llengua...

Publicar un comentario

Datos personales